Drømmer du om et arkitekttegnet typehus?

Hos Børge Lind & Sønner tilbyder vi arkitekttegnede typehuse, og vi har mange års erfaring inden for dette område

På jagten efter din kommende bolig kan det være svært at manøvre rundt i boligmarkedet og finde netop det hus, der opfylder alle dine behov. En måde, hvorpå du kan sikre, at dit kommende hus imødekommer alle de ønsker, du nu måtte have, er ved at tage opgaven i egen hånd og bygge et arkitekttegnet typehus.

Hos Børge Lind & Sønner tilbyder vi arkitekttegnede typehuse, og vi har mange års erfaring inden for dette område, hvilket baserer sig på vores dybe faglige viden samt vores stabile og dygtige medarbejdere gennem adskillige år. Vi prioriterer personlig kontakt med dig som kunde. Dine ønsker og behov er en vigtig del af hele processen.

Hvad er et arkitekttegnet typehus?

De arkitekttegnede typehus har siden 1960’erne vundet stor popularitet og manifesterer sig i, at det som udgangspunkt er en standardiseret løsning, du køber. Det, der er fordelen ved at vælge et arkitekttegnet typehus, er, at dette indendørs kan designes lige efter dine behov. Til det pågældende typehus, du vælger, findes der mange forskellige designs, som du kan bruge eller hente inspiration fra. Du har nemlig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på typehuset. En anden fordel ved at vælge det arkitekttegnede typehuse er, at de opfylder alle de nye energikrav, hvilket betyder, at du årligt kan spare mange penge på gas og el relativt til et ældre hus.

Hvad koster et arkitekttegnet typehus?

I forhold til det økonomiske aspekt i at bygge et nyt hus hører det arkitekttegnede typehus til et af dem, du kan betale dig fra. Dette hænger sammen med, at det som udgangspunkt er en standardiseret løsning, du efterfølgende kan personalisere for at tilpasse huset alle dine behov. Idet standarden for huset allerede er udarbejdet, bliver arkitektregningen betydeligt mindre, materialerne betydeligt billigere og byggeprocessen kortere.

I forhold til priser kan du finde prislisten her på vores hjemmeside, hvor du kan få et overblik over priserne på alle de forskellige typehuse.

 

Hvis du går med en drøm om et arkitekttegnet typehus, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefonnummeret 97 48 74 66 eller sende en mail til kontakt@lind-byg.dk.

Se vores inspirerende typehuse

Læs mere om vores forskellige arkitekttegnede typehuse i PDF’erne herunder:

 

Læs mere om vores Type Lind A
Læs mere om vores Type Lind B
Læs mere om vores Type Lind C
Læs mere om vores Type Lind D