Din lokale murer i Struer og Holstebro

Vi er beliggende i Struer, men har også leveret en murer til mange opgaver i Holstebro og omegn.

Hos Børge Lind & Sønner har vi mange års erfaring som murer. Siden 1948 har Børge Lind & Sønner opretholdt en stolt murertradition. Vi sørger for, at de løsninger vi leverer, er af en konsekvent høj kvalitet.

Faglig stolthed gennem mange år

Mange års erfaring kan ikke gøres op i penge, men kan ses på resultaterne fra mureren. Vores faglige stolthed ligger i at kunderne er tilfredse mange år ud i fremtiden.

Avancerede mureropgaver er spændende og udfordrende for os. Grundet vores store erfaring, kan vi altid arbejde os frem mod en god løsning, der passer til dine krav.

Vi er beliggende i Struer, men har også leveret en murer til mange opgaver i Holstebro og omegn.

Murer til alle typer af opgaver

Samtidig har vi et meget bredt kompetenceområde, hvilket betyder at vi kan påtage os en omfangsrig mængde af forskelligartede opgaver. Disse indbefatter blandt andet

I særdeleshed har vi, som murer stor erfaring med nybyggeri af alle slags bygninger, bl.a. typehuse – en proces der naturligvis giver os en masse erfaring med alle de forskellige underpunkter.

Murer med fokus på kvalitet

Som professionel murer går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi ved, at du har forventinger til din murer, og dem ønsker vi at leve op til. Derfor fokuserer vi på kun at bruge de bedste materialer og samarbejdspartnere, så vi kan stå inde for det arbejde vi udfører.

Kontakt din lokale murer

Som professionel murer har vi i mange år udført mureropgaver for tilfredse kunder i Struer og Holstebro, en liste vi meget gerne vil udvide.

Kontakt os og få en snak om mulighederne for at trække på vores murererfaring til dit byggeri eller renoveringsopgave.

Husk vi også har stor erfaring som kloakmester og tømrer.