Tømrer i Struer og Holstebro

Som professionel tømrer tilbyder vi en bred vifte af ydelser, der allesammen har det samme udgangspunkt, nemlig kvalitet.

I 1995 udvidede Børge Lind & Sønner A/S firmaet til også at omhandle tømrerarbejde – og har i dag egen tømrerafdeling. Her fokuserer vi på professionelt tømrerarbejde i høj kvalitet der samtidig stadig er til at betale.

Lokalt tømrerarbejde

Vi er beliggende i Struer, men sender også gerne en tømrer ud til opgaver i Holstebro. Vores tømrerafdeling hjælper gerne hvis du mangler en lokal tømrer til diverse opgaver i hjemmet.

Så uanset som du ønsker en tilbygning, en ny udestue eller blot et eftertjek af dine vinduer, så er du velkommen til at kontakte os.

Alsidig tømrer

Som professionel tømrer tilbyder vi en bred vifte af ydelser, der allesammen har det samme udgangspunkt, nemlig kvalitet.

Vi har kapacitet til at løse såvel små som store avancerede projekter indenfor ombygning, renovering og nybygning – al tømrerarbejde løser vi med fokus på bedste kvalitet.

Vi påtager os gerne opgaver indenfor f.eks.:

  • Nybygning af enhver art
  • Alle former for renoveringsopgaver
  • Tagarbejde
  • Dør- og vinduesudskiftning
  • Efterisolering
  • Lægning af gulve
  • Levering og montering af inventar
  • Servicering / eftersyn af vinduer og døre

Tømrer med mange års erfaring i branchen

Med vores mange år som tømrer, og i byggebranchen generelt, kan du være sikker på vores kompetencer og kvalitetsbevidsthed er i top. Med en god erfaring i værktøjskassen, forbedres kvaliteten af arbejdet, ligesom tiden også forkortes. Denne erfaring har vi samlet gennem vores tid som lokal tømrer i Struer og Holstebro.

Kontakt gerne din lokale tømrer

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud fra vores dygtige tømrer. Med vores mange års erfaring som tømrer i både Struer og Holstebro er vi den perfekte samarbejdspartner til dit næste tømrerarbejde.

Læs også omkring vores murerarbejde, kloakarbejde og typehuse.