Kloakmester i Struer og Holstebro

Børge Lind & Sønner er autoriseret kloakmester samt medlem af Dansk Byggeri. Det er et lovkrav at alt kloakarbejde skal udføres af en autoriseret kloakmester.

Børge Lind & Sønner er din lokale kloakmester. I mange år har vi udført jord- og kloakarbejde. Denne omfattende erfaring giver den ekspertise, der er nødvendig ved renoveringsopgaver. Samtidig har vi også kendskab til de lokale forhold og samfund da vi arbejder koncentreret som kloakmester i Struer og Holstebro. Vi er derfor velkendt i lokalområdet hvor vi efterhånden har løst et meget stort antal opgaver. Disse opgaver er af alle typer man som kloakmester kan komme i nærheden af. Vi har derfor opbygget en bred erfaring.

Fokus på kvalitet

Denne erfaring har ligeledes fået en stor effekt på vores fokus på kvalitet. Vi har nemlig erfaret, at hvis arbejdet udføres i god kvalitet, så bliver resultatet også bedre. Som professionel kloakmester er kvalitet en æressag for os. Vi lægger stor vægt på at kvalitet, service og pris går op i en højere enhed og altid er til kundens fordel. Med vores fokus på kvalitet kan du derfor altid regne med, at du får et resultat af høj kvalitet. Derudover garanterer vores kvalitetsbevidsthed også at dine ønsker bliver taget med i betragtning, så vi på bedst mulig måde kan skabe præcis den løsning du har drømt om.

Autoriseret kloakmester

Børge Lind & Sønner er autoriseret kloakmester samt medlem af Dansk Byggeri. Det er et lovkrav at alt kloakarbejde skal udføres af en autoriseret kloakmester. Derfor er vi som kloakmester, godkendt til at udføre alle typer af kloakarbejde, samt at vi er pålagt at overholde alle relevante lovkrav. Dette er din sikkerhed for at have

Alle typer af kloakarbejde i Holstebro og Struer

Som professionel kloakmester påtager vi os et væld af forskellige opgaver indenfor kloakarbejde, deriblandt:

  • Gravearbejde med rendegraver og minigraver
  • Alle former for kloak- og drænarbejde
  • Nedsivningsanlæg og kloak i det åbne land
  • Minirense anlæg
  • TV inspektion af kloakledninger og brønde

I alle tilfælde er det kvaliteten der er i højsædet.

Medlem af Dansk Byggeri

Medlemskabet af Dansk Byggeri betyder at vi, som autoriseret kloakmester, også er underlagt deres kvalitetsstandarder, og at vores kunder er omfattet en garantiordning.

Vi er certificerede montører af rottespærrer, og er desuden i stand til at udføre eftersyn på disse efter de er blevet installeret.

Uanset typen af arbejde, kan det opmåles og optegnes i et CAD-program, hvor kunderne kan få filerne med hjem. Dette er en del af garantisikringen.

Kontakt din lokale kloakmester i Struer og Holstebro

Som kloakmester er vores kundekreds primært i Holstebro og Struer, men vi tager gerne andre steder. Men vi kører også gerne længere for at hjælpe dig hvis du eksempelvis mangler en tømrer eller murer. Desuden bygger vi arkitekttegnede typehuse.